Αναζήτηση
μπαταριών
Βρείτε
αντιπροσώπους
Silver Dynamic
Αν ψάχνετε για μια δυναμική μπαταρία που θα καλύψει τις ενεργειακές απαιτήσεις του υψηλής απόδοσης αυτοκινήτου σας, ή μια μπαταρία που παρέχει ισχύ διαρκείας για την εξελιγμένη τεχνολογία Start-Stop, οι μπαταρίες VARTA Silver Dynamic διαθέτουν την ισχύ και την απαράμιλλη απόδοση που χρειάζεστε.
Περισσότερα
Blue Dynamic
Αν εξαρτάστε από την ασφάλεια και τη διαρκή ισχύ του αυτοκινήτου σας για να διεκπεραιώσετε τις εργασίες της ημέρας, οι μπαταρίες VARTA Blue Dynamic σάς προσφέρουν την επιπλέον ενέργεια που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, συμπεριλαμβανομένων και των οχημάτων με συμβατική λειτουργία Start-Stop. Αν θέλετε το αυτοκίνητό σας να μπορεί να παίρνει μπροστά, ανεξάρτητα από το πόσο αντίξοες είναι οι καιρικές συνθήκες, τότε η σειρά μπαταριών Blue Dynamic πρέπει να είναι το αρχικό σημείο αναφοράς σας.
Περισσότερα
Black Dynamic
Για τους νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτου που ψάχνουν για τη σωστή ισορροπία μεταξύ τιμής και υψηλής ποιότητας, οι μπαταρίες VARTA Black Dynamic προσφέρουν ποιοτική ισχύ και εγγύηση μακροζωίας. Η μπαταρία Black Dynamic είναι “αθάνατη”, καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες του αυτοκινήτου σας και εγγυάται την κινητικότητά σας.
Περισσότερα

Η συλλογή μπαταριών VARTA

ΑυτοκίνηταStart-StopΕξερευνήστε την τεχνολογία PowersportsΑναψυχή
Tab_Automotive_275x100.jpg

Το Dynamic Trio. Πιο ισχυρό από ποτέ.

Είτε οδηγείτε το πρώτο σας όχημα, οικογενειακό αυτοκίνητο, όχημα με λειτουργία Start-Stop, ή όχημα υψηλού εξοπλισμού με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, θα σάς βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή μπαταρία VARTA για το αυτοκίνητό σας. Αν διαθέτετε μία από τις μπαταρίες μας Silver, Blue ή Black Dynamic Trio μπορείτε να οδηγείτε ξέροντας πως το όχημά σας κινείται με πρώτης ποιότητας απόδοση μπαταρίας. 

Ανακαλύψτε την τεχνολογία  Ανακαλύψτε την Dynamic Trio

Tab_StartStop_275x200.jpg

Σχεδιάζουμε το μέλλον των μπαταριών αυτοκινήτου

Οι μπαταρίες VARTA Silver Dynamic AGM και Blue Dynamic EFB αποτελούν την πρώτη επιλογή για αυτοκίνητα με λειτουργία Start-Stop και για τις υψηλές τους απαιτήσεις σε ηλεκτρική ενέργεια. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις μπαταρίες μας AGM και EFB για προηγμένη ή βασική τεχνολογία Start-Stop. Οι μπαταρίες Silver Dynamic AGM και Blue Dynamic EFB προσφέρουν απαράμιλλη αξιοπιστία και απόδοση και απρόσκοπτη λειτουργία υπό όλες τις συνθήκες.

Ανακαλύψτε την τεχνολογία  Γίνε εταίρος VSSP  Login εταίρων VSSP
Ανακαλύψτε τις Silver AGM και Blue EFB

 

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Υψηλή απόδοση, χαμηλή συντήρηση

Για φορτηγά, βαν, υπεραστικά λεωφορεία, πυροσβεστικά οχήματα, μπουλντόζες και αγροτικά οχήματα – Η μεγάλη γκάμα των εξειδικευμένων προϊόντων της VARTA προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση. Οι μπαταρίες VARTA Promotive κρατούν το στόλο σας εν κινήσει, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό επιχειρηματικό κόστος (TCO).

Εξερευνήστε την τεχνολογία
Επισκεφθείτε την πύλη επιχειρήσεων

Δείτε τη δυνατή εξοικονόμηση.
Υπολογίστε την εξοικονόμηση
Batteries_Powersports_275x235.jpg

Οι πιο σύγχρονες μπαταρίες για τις πιο προηγμένες μοτοσικλέτες

Η VARTA προσφέρει μια ευρεία γκάμα μπαταριών Powersports που συμπεριλαμβάνει πάνω από 65 προϊόντα. Για μοτοσικλέτες και τζετ σκι, οχήματα χιονιού και σκούτερ, quad και οχήματα ATV, αλλά και για χορτοκοπτικές μηχανές – πάντοτε θα βρείτε την κατάλληλη μπαταρία VARTA Powersports.

Εξερευνήστε την τεχνολογία 

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Σήμερα δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εξερέυνηση

Έχουν προστασία κατά της εκροής, αντέχουν στα κτυπήματα, αντέχουν στους κραδασμούς και εξανεμίζουν κάθε ανησυχία... Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εμπιστευτείτε τις μπαταρίες μας για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, οχήματα του γκολφ και όλα τα είδη σκαφών. Και άλλοι δυό λόγοι ακόμα: Κατασκευάστηκαν με γνώμονα την απόλυτη αξιοπιστία και έχουν τεράστια αποθέματα ενέργειας, ακόμα και όταν ταξιδεύετε μακριά από τον πολιτισμό.

Εξερευνήστε την τεχνολογία 

VARTA® Promotive EFB

Η VARTA® κερδίζει το
βραβείο της καλύτερης
μάρκας μπαταρίας για
φορτηγά.

Η δική σας μπαταρία - Ο δικός σας τρόπος ζωής.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΤΟ ΝEΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ
ΕΛEΓΧΟΥ ΤΗΣ
ΜΠΑΤΑΡIΑΣ VARTA®.