Μπαταρίες για σκάφη από τη VARTA®

Ένα σκάφος στην ανοιχτή θάλασσα με μπλε ουρανό

Είστε ενθουσιώδης ιστιοπλόος; Θέλετε να απολαύσετε στο έπακρο την ιστιοπλοΐα στο γιότ ή τη βάρκα σας; Τότε πρέπει να διασφαλίσετε τη διαρκή παροχή ενέργειας, έτσι ώστε η διαδρομή σας να γίνει απόλαυση. H VARTA® προσφέρει διάφορα είδη μπαταριών για ταχύπλοα, ιστιοπλοϊκά, γιότ και ηλεκτρικά σκάφη. Η τεχνολογία absorbent glass mat μολύβδου-οξέος, με εξαιρετική αντοχή στις κρούσεις και τους κραδασμούς, είναι ιδανική για σκάφη υψηλής απόδοσης. Μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως τις μπαταρίες μας όσον αφορά ουσιώδη αξεσουάρ, όπως συστήματα πλοήγησης, εσωτερικό φωτισμό και ψυγεία, αλλά και μικρές πολυτέλειες, όπως δορυφορική τηλεόραση, φούρνους μικροκυμάτων και πλυντήρια πιάτων. Γιατί, αν όλες αυτές οι συσκευές λειτουργούν ταυτόχρονα, η μπαταρία πρέπει να προσφέρει εξαιρετική απόδοση.

Μπαταρίες για σκάφη VARTA®

Η VARTA® προσφέρει μια πλούσια γκάμα μπαταριών για σκάφη: Professional Deep Cycle AGM, Professional Deep Cycle, Professional Dual Purpose AGM, Professional Dual Purpose και Professional Starter. Κάθε μία από αυτές έχει τα πλεονεκτήματά της για διαφορετικούς τύπους σκαφών. Η Professional Deep Cycle AGM κατασκευάστηκε ειδικά για ηλεκτρικά σκάφη και θαλαμηγούς. Λόγω της μηδαμινής της αυτοεκφόρτισης είναι ιδανική για την εποχιακή χρήση. Οι μπαταρίες Professional Deep Cycle (βαθιάς εκφόρτισης) σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να κάνουν τακτικά βαθιά εκφόρτιση της χωρητικότητάς τους, πριν επαναφορτιστούν. Οι μπαταρίες Professional Dual Purpose AGM προορίζονται για εφαρμογές αναψυχής με περιορισμένες απαιτήσεις σε ενέργεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκκίνηση του κινητήρα ή για την τροφοδότηση των αξεσουάρ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του σκάφους με ενέργεια. Οι μπαταρίες Professional Dual Purpose σχεδιάστηκαν για σκάφη με μικρότερες απαιτήσεις σε ενέργεια, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτούν καμία συντήρηση. Οι μπαταρίες Professional Starter κατασκευάστηκαν ως μπαταρίες εκκίνησης για σκάφη κάθε είδους και δεν απαιτούν συντήρηση.

Τεχνολογία για μπαταρίες σκαφών

Αν απολαμβάνετε να περνάτε το χρόνο σας στα ανοιχτά, τότε σίγουρα χρειάζεστε τις μπαταρίες VARTA® Professional, γιατί έχουν μεγαλύτερη κυκλική αντοχή αφού έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Πριν την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε πως η μπαταρία σας είναι πλήρως φορτισμένη, για να διασφαλίσετε μακρά διάρκεια ζωής (το συνιστώμενο ρεύμα φόρτισης είναι 10 % της ενδεδειγμένης χωρητικότητας σε ampere). Σημαντικό είναι επίσης να λάβετε υπόψη σας πως η μπαταρία θα περάσει μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς χρήση (πράγμα πολύ πιθανό για μπαταρίες σκαφών). Για το λόγο αυτό θα χρειαστείτε μια μπαταρία με ελάχιστη εκφόρτιση, που διατηρεί την ισχύ της.

Η μπαταρίες VARTA® για σκάφη δεν απαιτούν συντήρηση

Οι μπαταρίες μας VARTA® Professional για σκάφη δεν απαιτούν συντήρηση, μιας και δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε την ξαφνική απώλεια ενέργειας για βασικές συνδέσεις επικοινωνίας ή όργανα πλοήγησης, όταν βρίσκεστε στα ανοιχτά.

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους