Ένας άνδρας με ένα κλειδί στο χέρι στέκεται σε ένα συνεργείο

Καλωσήρθατε στο Log in του VARTA® Partner Portal

Το VARTA® μπορεί να σας βοηθήσει να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά. Γίνετε μέλος σήμερα για να λάβετε πληροφορίες γύρω από την μπαταρία. Από το πόσο χρόνο χρειάζεται η εγκατάσταση, οδηγίες για το πώς να τοποθετήσετε την μπαταρία, μέχρι και γενικές πληροφορίες γύρω από την μπαταρία. Συνδεθείτε με το τμήμα συνεργατών, βρείτε τη σωστή μπαταρία, καθώς και οδηγίες που σας βοηθούν να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Δοκιμάζοντας την κάθε μπαταρία που έρχεται στο εργαστήριό σας, μπορείτε να εντοπίσετε οποιαδήποτε ελαττωματική μπαταρία πριν αυτή σταματήσει να λειτουργεί! Μάθετε περισσότερα στο Πρόγραμμα Ελέγχου Μπαταρίας!

Εικόνα ενός άντρα που κρατά μια συσκευή τάμπλετ, στην οποία εμφανίζεται η ιστοσελίδα σύνδεσης στην Πύλη Φορτηγών της VARTA®

Ελαχιστοποιήστε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σας

Οι απαιτήσεις για τις μπαταρίες των εμπορικών οχημάτων έχουν αλλάξει πλήρως στα τελευταία χρόνια. Για να βοηθήσει τους διαχειριστές των στόλων εμπορικών οχημάτων, η VARTA προσφέρει μια νέα πλατφόρμα υπηρεσιών, εκπαίδευσης και πληροφοριών. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχετικά με τα θέματα της συντήρησης, επιλογής και ελαχιστοποίησης του κόστους της μπαταρίας σας.

Μάθετε περισσότερα

Test Every Battery

Πρόγραμμα Ελέγχου Μπαταρίας

Γιατί να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα ελέγχου μπαταρίας; ΟΙ περισσότεροι οδηγοί αντιμετωπίζουν τη μπαταρία του αυτοκινήτου σαν ανταλλακτικό. Αλλά καθώς ένα στα τρία αυτοκίνητα ακινητοποιείται εξαιτίας της μπαταρίας είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε τις μπαταρίες ως μέρος της συντήρησης.

Μάθετε περισσότερα

Power News

Νέα Ισχύος

Κατεβάστε το τελευταίο τεύχος αλλά και προηγούμενα του ενημερωτικού δελτίου της VARTA®.

Τεύχη Νέων Ισχύος