Τέσσερις αφίσσες VARTA® δείχνουν τους τομείς του αυτοκινήτου, της εμπορικής χρήσης και της αναψυχής

Η ιστορία της μάρκας VARTA® (2010-σήμερα)

Οι μπαταρίες VARTA® σήμερα παρέχουν ανώτερη τεχνολογία, ισχυρή απόδοση και εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλο των κόσμο για πάνω από 100 χρόνια.

2010: 125 έτη Johnson Controls

Η Johnson Controls γιορτάζει 125 έτη στο προσκήνιο της τεχνολογίας μπαταριών.

2010: Επέκταση της γκάμας μπαταριών VARTA® Start-Stop

Οι καινοτομίες της VARTA® συνεχίζονται με την ανάπτυξη της βελτιωμένης μπαταρίας VARTA® Start-Stop Plus με τεχνολογία AGM για οχήματα με προηγμένα συστήματα Start-Stop και της VARTA® Start-Stop με τεχνολογία EFB (Enhanced Flooded Battery) για οχήματα με βασικές λειτουργίες Start-Stop.

2010: Λανσάρεται το πρόγραμμα ecosteps®

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα των προϊόντων VARTA®, λανσάρεται η πρωτοβουλία ecosteps, με στόχο τη διευκόλυνση της επαγγελματικής και φιλικής προς το περιβάλλον ανακύκλωσης των μπαταριών οχημάτων

2010: 3 σημαντικά βραβεία σε 1 έτος

Η Johnson Controls είναι ο υπερήφανος νικητής των βραβείων "Volkswagen Innovation Award" ("Βραβείο Καινοτομίας Volkswagen") και "Volkswagen Group Award for Sustainable Energy Storage System" ("Βραβείο του Ομίλου Volkswagen Βιώσιμο Σύστημα Αποθήκευσης Ενέργειας"). Η General Motors EMEA μας απένειμε το „Supplier of the Year Award 2010“ („Βραβείο Προμηθευτής της Χρονιάς 2010“)

2011: Πρόγραμμα υπηρεσιών VARTA® Start-Stop

Λανσάρεται το πρόγραμμα υπηρεσιών VARTA® Start-Stop Service Programme [VSSP]. Το πρόγραμμα παρέχει στα ανεξάρτητα συνεργεία επιπλέον τεχνική στήριξη και εργαλεία, με στόχους τη διευκόλυνση της αντικατάστασης μπαταριών σε οχήματα Start-Stop, την ανάπτυξη της επιχείρησης και την στήριξη πελατών.

2011: Αυξημένη παραγωγή στην Ευρώπη

Η Johnson Controls επεκτείνει την παραγωγική της ικανότητα στην Ευρώπη, για να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση που υπάρχει, κυρίως για μπαταρίες της γκάμας VARTA® Start-Stop.

2011: Βραβείο Edison Καλύτερο Νέο Προϊόν 2011

Η γκάμα μπαταριών VARTA® Start-Stop είναι ο νικητής του βραβείου Edison Best New Product Award στην κατηγορία ‘Ενέργεια και Βιωσιμότητα: Πεδίο Βιώσιμα Συστήματα Παροχής Ενέργειας’.

2012: Βραβείο MAN Προμηθευτής Φορτηγών και Λεωφορείων 2011

Η Johnson Controls τιμάται με το βραβείο MAN Truck and Bus Supplier Award 2011 (Βραβείο MAN Προμηθευτής Φορτηγών και Λεωφορείων 2011). Ο διεθνής όμιλος αγοραστών TEMOT International μας απονέμει το “Innovation Award” (“Βραβείο Καινοτομίας”) για την ποιοτική τεχνολογία μας AGM.

2013: Νέο λανσάρισμα της μάρκας VARTA® – Όλα ξεκινούν με την VARTA®

Νέο λανσάρισμα της μάρκας VARTA® με νέο λογότυπο, νέες ετικέτες μπαταριών, βελτιωμένη παλέτα προϊόντων, νέα ιστοσελίδα, καταλόγους και υλικό για στήριξη.

2014: Η Johnson Controls συμπεριλαμβάνει τις AGM και EFB στο ισχυρό της Dynamic Trio

Το 2014, η Johnson Controls πρόσθεσε τις μπαταρίες VARTA® Silver Dynamic AGM και Blue Dynamic EFB στο καταξιωμένο και δοκιμασμένο Dynamic Trio. Οι μπαταρίες AGM και EFB προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση και ασυναγώνιστη αντοχή για οχήματα υψηλής απόδοσης και λειτουργίες Start-Stop.

2016: Μπαταρίες χωρίς ανάγκη συντήρησης για ασιατικές και ευρωπαϊκές εφαρμογές

Το 2016 η Johnson Controls εφευρίσκει μπαταρίες που δεν χρειάζονται συντήρηση και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντέχουν σε ακραίες κλιματολογικές απαιτήσεις. Είναι πιο ισχυρές, πιο ανθεκτικές και επιτρέπουν στους πελάτες να συνεχίζουν. Επιπλέον η διαδικασία κατασκευής είναι περιβαλλοντικά πιο φιλική, χρησιμοποιώντας 20% λιγότερη ενέργεια και εκλύοντας 20% λιγότερα αέρια του θερμοκηπίου.

2019: Clarios

Η εταιρεία Johnson Controls Power Solutions διαχωρίζεται από την Johnson Controls International, LLC ώστε να καταστεί μία ξεχωριστή νομική οντότητα με την ονομασία Clarios.

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®


Sei un Professionista? Usa la nostra funzione di ricerca avanzata sul VARTA Partner Portal.

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους