Αναζήτηση μπαταριών VARTA®


Sei un Professionista? Usa la nostra funzione di ricerca avanzata sul VARTA Partner Portal.

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους

Εμπιστοσύνη στις μπαταρίες VARTA® – Οι καλύτερες μπαταρίες από τον παγκoσμίως κορυφαίο κατασκευαστή

Τα μοντέρνα οχήματα απαιτούν τη μέγιστη ενέργεια από την μπαταρια σας. Οι μπαταρίες VARTA® τροφοδοτούν με ισχύ την «καρδιά» του οχήματός σας, είτε πρόκειται για σύστημα Start-Stop, συμβατικό αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, επαγγελματικό όχημα, φορτηγό ή σπορ όχημα αναψυχής. Μια μπαταρία VARTA® είναι πάντα η καλύτερη λύση!

Μάθετε περισσότερα

Πρόγραμμα ελέγχου μπαταρίας VARTA®

Πρόγραμμα ελέγχου μπαταρίας VARTA® Ζητήστε τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΑΣ. Επειδή κάθε τρίτη βλάβη στο αυτοκίνητο οφείλεται στην μπαταρία, ελέγξτε την πριν σταματήσει να λειτουργεί.

Μάθετε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Αυτοκίνητα

Μπαταρίες αυτοκινήτων

Είτε οδηγείτε το πρώτο σας αυτοκίνητο, οικογενειακό όχημα, αυτοκίνητο με λειτουργία start-stop, ή όχημα υψηλού εξοπλισμού με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις σωστές μπαταρίες VARTA® για το αυτοκίνητό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Μπαταρίες επαγγελματικών οχημάτων s

Πολλές εξελίξεις έχουν συμβεί στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων : η νομοθεσία που ορίζει αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών, ο αριθμός των διανυκτερεύσεων στα οχήματα, ο αυξανόμενος εξοπλισμός ανέσεων και ο αριθμός πρόσθετων ηλεκτρικών συσκευών, π.χ. σύστημα ψύξης/θέρμανσης κατά τη στάθμευση. Με τις προηγμένες μπαταρίες για επαγγελματικά οχήματα της VARTA® είστε καλά προετοιμασμένοι για όλες τις αλλαγές και έτοιμοι να χαμηλώσετε τις εκπομπές ρύπων και το μέσο κόστος ιδιοκτησίας (TCO).

Powersports

Μπαταρίες Powersports

Τα δραστήρια σπορ καλύπτουν μια τεράστια γκάμα οχημάτων, όπως μοτοσυκλέτες, quad, τζετ σκι, οχήματα all-terrain και utility terrain (ATV και UTV), σκούτερ, μηχανοκίνητα έλκηθρα, έως και χορτοκοπτικά. Θα βρείτε σίγουρα τις μπαταρίες VARTA® που είναι ειδικά κατασκευασμένες για κάθε μια από τις εφαρμογές αυτές.

Αναψυχή

Μπαταρίες για αναψυχή

Η σειρά VARTA® Professional έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί με ισχύ σκάφη, όπως ηλεκτροκίνητα, θαλαμηγούς και εξωλέμβια, καθώς και κάθε είδους τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα. Για οχήματα γκολφ και παρόμοιες εφαρμογές, επιλέξτε μια μπαταρία VARTA® leisure για εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία.