Ένα ασημί μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο εμφανίζεται από το πλάι να κινείται στο δρόμο

Προηγμένη τεχνολογία μολύβδου οξέος απορροφητικού στρώματος γυαλιού Absorbent glass mat (AGM)

Αναβαθμιστήτε στην AGM και αποκτήστε την αφρόκρεμα. Επιλέγοντας μια μπαταρία AGM με την πιο προηγμένη τεχνολογία Absorbent Glass Mat, αποκτάτε μια εξαιρετική μπαταρία που μπορεί να τροφοδοτήσει τα πιο απαιτητικά οχήματα και αξεσουάρ. Οι μπαταρίες AGM είναι ασφαλείς και δεν έχουν διαρροές, ακόμη και αν τύχει να χαλάσουν. Η τεχνολογία AGM προσφέρει τριπλάσια αντοχή σε σχέση με τις συμβατικές μπαταρίες, και είναι ιδανική για εξελιγμένα συστήματα Start-Stop, όπου η μπαταρία πρέπει να επαναφορτίζεται γρήγορα μέσω της ενέργειας που παρέχεται από το σύστημα ανάκτησης ενέργειας πέδησης.

H μπαταρία AGM Powersports είναι σχεδιασμένη λαμβάνοντας υπόψη ακραίες συνθήκες. Με ενσωματωμένο (AGM) μολύβδου-οξέος αυτό το εκλεπτυσμένο προϊόν παρέχει μέγιστη ισχύ με πολύ μεγάλη διάρκεια και δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση.

Absorbent Glass Mat (AGM) Τεχνολογία Απορροφητικού στρώματος γυαλιού

Το ειδικό AGM μολύβδου οξέος απορροφά όλο το οξύ της μπαταρίας παρέχοντας υψηλή σταθερότητα κύκλου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στη μπαταρία να φορτίζεται και να εκφορτίζεται επαναλαμβανόμενα χωρίς απώλεια απόδοσης.

Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία AGM

Προηγμένη τεχνολογία VARTA® AGM για οχήματα start-stop

Λεπτομερής τομή μίας μπαταρίας AGM VARTA®

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®


Sei un Professionista? Usa la nostra funzione di ricerca avanzata sul VARTA Partner Portal.

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους