Μία παλιά VARTA® διαφήμιση σε κίτρινο και μπλε

Εμπιστοσύνη στη VARTA®

Όπου και να πηγαίνετε οι μπαταρίες VARTA® σάς προσφέρουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας. Είτε οδηγείτε το πρώτο σας αυτοκίνητο, όχημα με λειτουργία Start-Stop, ή όχημα υψηλού εξοπλισμού με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, οι μπαταρίες VARTA® Black, Blue και Silver Trio Dynamic σάς προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεστε.

Σήμερα θα βρείτε τα προϊόντα μας σε εκατομμύρια αυτοκίνητα, μηχανοκίνητα σκάφη, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα. Οι μηχανικοί μας επενδύουν εμπειρία και ακρίβεια σε κάθε μία μπαταρία VARTA®. Οι μπαταρίεςVARTA® παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερη διάβρωση και χαμηλότερο κόστος κτήσης, ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα μας, από τις καινοτόμες Start-Stop για οχήματα μέχρι τις Professional για μηχανοκίνητα σκάφη. Επιλέγοντας VARTA® επιλέγετε αξιόπιστη τεχνολογία ακριβείας σε ύψιστη ποιότητα κατασκευής.

Καινοτομία με αιτία – – Οι μπαταρίες VARTA® είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τα καινοτόμα προγράμματα εξοικονόμησης βενζίνης, όπως και οι κινητήρες Start-Stop. Κατασκευασμένες με έως και 20% λιγότερες εκπομπές, οι μπαταρίες VARTA® επανεκκινούν αξιόπιστα τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας και μειώνουν αποτελεσματικά την κατανάλωση βενζίνης. 


Εμπειρία πρώτης ποιότητας – – Πηγαίνετε το όχημά σας σε ένα συνεργείο που συνεργάζεται με τη VARTA® για να έχετε άριστη εξυπηρέτηση αντικατάστασης.

Ιστορία και παράδοση – – Η εταιρίαVARTA® έχει μια παράδοση 130 χρόνων. Οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες τοποθετούν VARTA® . στα εργοστάσιά τους και οδηγοί σε όλο τον κόσμο τις εμπιστεύονται

Μέλος της οικογένειας της Clarios, του παγκοσμίως κορυφαίου κατασκευαστή μπαταριών

Οι μπαταρίες οχημάτων της VARTA® κατασκευάζονται από την Clarios, πρώην Johnson Controls Power Solutions, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή προηγμένων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας. Εμείς συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να πληρούμε τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για πιο «έξυπνες» εφαρμογές σε παγκόσμια κλίμακα. Οι 16.000 υπάλληλοί μας αναπτύσσουν, κατασκευάζουν και διανέμουν ένα χαρτοφυλάκιο αναπτυσσόμενων τεχνολογιών μπαταριών πρακτικά για κάθε τύπο οχημάτων. Πρόκειται για τεχνολογίες μπαταριών που παρέχουν μοναδική, βιώσιμη απόδοση επόμενης γενιάς, και που φέρνουν αξιοπιστία, ασφάλεια και άνεση στην καθημερινή ζωή. Προσθέτουμε αξία σε κάθε μέρος της αλυσίδας παροχής, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την πρόοδο των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε και του πλανήτη που όλοι μας μοιραζόμαστε.

Μάθετε περισσότερα

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®


Sei un Professionista? Usa la nostra funzione di ricerca avanzata sul VARTA Partner Portal.

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους