Μία παλιά VARTA® διαφήμιση σε κίτρινο και μπλε

Εμπιστοσύνη στη VARTA®

Όπου και να πηγαίνετε οι μπαταρίες VARTA® σάς προσφέρουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας. Είτε οδηγείτε το πρώτο σας αυτοκίνητο, όχημα με λειτουργία Start-Stop, ή όχημα υψηλού εξοπλισμού με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, οι μπαταρίες VARTA® Black, Blue και Silver Trio Dynamic σάς προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεστε. 

Σήμερα θα βρείτε τα προϊόντα μας σε εκατομμύρια αυτοκίνητα, μηχανοκίνητα σκάφη, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα. Οι μηχανικοί μας επενδύουν εμπειρία και ακρίβεια σε κάθε μία μπαταρία VARTA®. Οι μπαταρίεςVARTA® παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερη διάβρωση και χαμηλότερο κόστος κτήσης, ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα μας, από τις καινοτόμες Start-Stop για οχήματα μέχρι τις Professional για μηχανοκίνητα σκάφη. Επιλέγοντας VARTA® επιλέγετε αξιόπιστη τεχνολογία ακριβείας σε ύψιστη ποιότητα κατασκευής.

Καινοτομία με αιτία – – Οι μπαταρίες VARTA®  είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τα καινοτόμα προγράμματα εξοικονόμησης βενζίνης, όπως και οι κινητήρες Start-Stop. Κατασκευασμένες με έως και 20% λιγότερες εκπομπές, οι μπαταρίες VARTA® επανεκκινούν αξιόπιστα τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας και μειώνουν αποτελεσματικά την κατανάλωση βενζίνης. 


Εμπειρία πρώτης ποιότητας  – – Φέρτε το όχημά σας σε ένα συνεργείο με πιστοποίηση VSSP για να γνωρίσετε το εξαιρετικό μας σέρβις αντικατάστασης μπαταρίας. Επιπλέον, το πρόγραμμα εξυπηρέτησης VSSP παρέχει στο όχημά σας με λειτουργία Start-Stop εγγύηση οδικής βοήθειας.


Ιστορία και παράδοση – –  Η εταιρίαVARTA® έχει μια παράδοση 125 χρόνων. Οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες τοποθετούν VARTA® . στα εργοστάσιά τους και οδηγοί σε όλο τον κόσμο τις εμπιστεύονται  

Μέλος της οικογένειας του παγκοσμίως κορυφαίου κατασκευαστή μπαταριών

H VARTA® είναι μάρκα της Johnson Controls Power Solutions. Ο παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής μπαταριών μολύβδου - οξέος και προηγμένων μπαταριών για συμβατικά, Start-Stop, υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε μπαταρίες ιόντων λιθίου για υβριδικά οχήματα μαζικής παραγωγής. Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι βασίζονται στα καινοτόμα προϊόντα μας.

Μάθετε περισσότερα

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους