Μπαταρίες για μοτοσυκλέτες από τη VARTA®

Ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα οδηγεί τη μαύρη μοτοσυκλέτα του σε έναν δενδρόφυτο επαρχιακό δρόμο

Είτε είστε κάτοχος μοτοσυκλέτας είτε τσόπερ, η VARTA® διαθέτει την κατάλληλη μπαταρία για το όχημά σας. Με τις υψηλής ποιότητας μπαταρίες μας μπορείτε να απολαύσετε τόσο τις διαδρομές σας στην ύπαιθρο, όσο και στην αγωνιστική πίστα. Γιατί ποιος θέλει να του σβήσει ξαφνικά η μηχανή στη μέση του δρόμου;

Μπαταρίες για μοτοσυκλέτες VARTA® Powersports

Η VARTA® σας προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους μπαταρίας για τη μοτοσυκλέτα σας: Powersports AGM, Powersports Freshpack και Powersports Gel. Η μπαταρία Powersports AGM δεν απαιτεί συντήρηση και δε χρειάζεται προσθήκη νερού. Παρέχει μέγιστη ενέργεια ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Η μπαταρία Powersports Freshpack παρέχει αξιόπιστη ισχύ εκκίνησης στη ζέστη και το κρύο. Είναι ανθεκτική στις δονήσεις, τόσο σε δύσβατα εδάφη όσο και στο χιόνι. Η μπαταρία Powersports Gel είναι ιδανική για μοτοσυκλέτες touring με πολύ επιπλέον εξοπλισμό, όπως φρένα ABS. Επίσης δεν απαιτεί συντήρηση, και το οξύ της μπαταρίας είναι ασφαλώς δεσμευμένο σε gel, έτσι ώστε να μη χρειάζεται επιπλέον γέμισμα.

Ρεύμα ψυχρής εκκίνησης (Cold Cranking Amps, CCA)

Ρεύμα ψυχρής εκκίνησης (Cold Cranking amps) είναι ο αριθμός των ampere που μπορεί να αποδώσει ένας συσσωρευτής μολύβδου-οξέος στους 0°F (-17.8°C) για 30 δευτερόλεπτα και να διατηρήσει τουλάχιστον 1,2 volt ανά στοιχείο.

Ικανότητα αποθήκευσης (Reserve Capacity, RC)

Η ικανότητα αποθήκευσης (Reserve capacity) εκφράζει το χρόνο που η μπαταρία θα εξακολουθήσει να τροφοδοτεί σημαντικά εξαρτήματα, αν το δυναμό εναλλασσόμενου ρεύματος ή η γεννήτρια του οχήματος σταματήσει να λειτουργεί.

AGM για μοτοσυκλέτες

AGM σημαίνει Absorbent Glass Mat. Η τεχνολογία αυτή είναι ιδανική για μοτοσυκλέτες που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και διεξάγουν μακρές διαδρομές με κάθε καιρό. Οι μπαταρίες αυτές σχεδιάστηκαν για ακραίες συνθήκες. Η σταθερή θήκη τους παρέχει εξαιρετική αντοχή στους κραδασμούς, ακόμη και σε κύματα ή ανώμαλες διαδρομές.

Μπαταρίες μοτοσικλετών που δε χρειάζονται συντήρηση

Η VARTA® παρέχει μπαταρίες μοτοσυκλετών που δεν απαιτούν συντήρηση και τους εγγυάται μακρά διάρκεια ζωής.

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους