Ένας άνδρας με ένα κλειδί στο χέρι στέκεται σε ένα συνεργείο

Καλωσήρθατε στο Log in του VARTA® Partner Portal

Η VARTA σας βοηθά να αυξήσετε την αποδοτικότητα των καθημερινών λειτουργιών της επιχείρησής σας. Πρόσφατα ενημερώσαμε την πύλη συνεργατών μας με στόχο να τη βελτιστοποιήσουμε ακόμα περισσότερο για τις καθημερινές σας απαιτήσεις. Τώρα είναι η σειρά σας: Γίνετε συνεργάτης μας σήμερα και λάβετε τις τελευταίες πληροφορίες από τον κόσμο των μπαταριών. Από χρόνους εγκατάστασης μέχρι οδηγίες τοποθέτησης μπαταριών, γενικές εξελίξεις και άλλα, το να είσαι μέσα στα πράγματα δε θα μπορούσε να είναι πιο απλό.

Laptop VARTA Partner Portal

Ας κάνουμε μαζί πιο επαγγελματική την επιχείρησή σας.

Γίνετε ένα από τα πρώτα μέλη της πύλης συνεργατών μας! Βελτιστοποιήσαμε τα υφιστάμενα εργαλεία μας και αναπτύξαμε ένα πλήθος εντελώς νέων χαρακτηριστικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ένα λανσάρισμα, δύο στόχοι: παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών και ώθηση της επιχείρησής σας!

Επισκεφτείτε μας τώρα

Εικόνα ενός άντρα που κρατά μια συσκευή τάμπλετ, στην οποία εμφανίζεται η ιστοσελίδα σύνδεσης στην Πύλη Φορτηγών της VARTA®

Ελαχιστοποιήστε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σας

Οι απαιτήσεις για τις μπαταρίες των εμπορικών οχημάτων έχουν αλλάξει πλήρως στα τελευταία χρόνια. Για να βοηθήσει τους διαχειριστές των στόλων εμπορικών οχημάτων, η VARTA προσφέρει μια νέα πλατφόρμα υπηρεσιών, εκπαίδευσης και πληροφοριών. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχετικά με τα θέματα της συντήρησης, επιλογής και ελαχιστοποίησης του κόστους της μπαταρίας σας.

Μάθετε περισσότερα

Test Every Battery

Πρόγραμμα Ελέγχου Μπαταρίας

Γιατί να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα ελέγχου μπαταρίας; ΟΙ περισσότεροι οδηγοί αντιμετωπίζουν τη μπαταρία του αυτοκινήτου σαν ανταλλακτικό. Αλλά καθώς ένα στα τρία αυτοκίνητα ακινητοποιείται εξαιτίας της μπαταρίας είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε τις μπαταρίες ως μέρος της συντήρησης.

Μάθετε περισσότερα