Παλιές αφίσσες VARTA®, δύο έγχρωμες, μία ασπρόμαυρη

Η ιστορία της μάρκας VARTA® (1910-1939)

Οι μπαταρίες VARTA® σήμερα παρέχουν ανώτερη τεχνολογία, ισχυρή απόδοση και εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλο των κόσμο για πάνω από 100 χρόνια.

1914: Η VARTA® καθοδηγεί με μπαταρίες μολύβδου

Οι μπαταρίες μολύβδου οξέος VARTA® γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για τη γρήγορη και αξιόπιστη εκκίνηση των αυτοκινήτων.

1923: Πρώτος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου

Ο Dr. Günther Quandt γίνεται πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της AFA, προκατόχου της VARTA®. Έκτοτε εκείνος, όπως και οι προκάτοχοί του, μεριμνά για τη συνεχή και διεθνή επέκταση της επιχείρησης.

1926: Η γκάμα επεκτείνεται

Η AFA, πρόδρομος της VARTA®, αναλαμβάνει την Pertrix Chemische Fabrik AG, η οποία ανέπτυξε την πρώτη αποθηκεύσιμη ξηρή μπαταρία. Από τότε η γκάμα μπαταριών της VARTA® είναι η πιο ολοκληρωμένη γκάμα μπαταριών στην αγορά.

1934: Με περισσότερα από 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα, η ζήτηση μπαταριών αυξάνεται

Ο αριθμός των αυτοκινήτων ξεπερνά πλέον τα 3 εκατομμύρια παγκοσμίως, αυξάνοντας τη ζήτηση για αξιόπιστες, ισχυρές μπαταρίες εκκίνησης. Έτσι η VARTA® συνεχίζει να μεγεθύνεται στην αγορά.

1935: Πρώτος εξοπλισμός στο εργοστάσιο για τα πρώτα περονοφόρα οχήματα

Λανσάρεται ο πρόδρομος του σύγχρονου περονοφόρου οχήματος: ‘το ηλεκτρικό όχημα με ράβδο ανύψωσης’. Από την αρχή είναι εξοπλισμένο με μπαταρίες VARTA® από το εργοστάσιο.

1936: Η τυποποίηση απλοποιεί την αγορά των μπαταριών VARTA®

Η VARTA® προσφέρει τις πρώτες μπαταρίες εκκίνησης σε τυποποιημένο μέγεθος, το οποίο ταιριάζει σε όλα ανεξαιρέτως τα αυτοκίνητα και καθιστά την αντικατάσταση απλή, γρήγορη και οικονομική.

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®


Sei un Professionista? Usa la nostra funzione di ricerca avanzata sul VARTA Partner Portal.

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους