Αφίσσες σε τετραχρωμία από τη VARTA®

Η ιστορία της μάρκας VARTA® (2000-2009)

Οι μπαταρίες VARTA® σήμερα παρέχουν ανώτερη τεχνολογία, ισχυρή απόδοση και εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλο των κόσμο για πάνω από 100 χρόνια.

2000: Εγκαινιάζεται το κέντρο καινοτομίας

Η VARTA® εγκαινιάζει στο Αννόβερο ένα νέο κέντρο τεχνολογίας για ανάπτυξη μπαταριών αυτοκινήτων. Στο κέντρο εργάζονται πεπειραμένοι σχεδιαστές και μηχανικοί

2002: Η Johnson Controls επενδύει στο μέλλον

Το Νοέμβριο 2002 η κορυφαία στην αγορά Johnson Controls, Inc. αναλαμβάνει τον τομέα μπαταριών Automotive της VARTA® και παρέχει έτσι σε αυτόν τον επιχειρησιακό κλάδο σταθερές βάσεις για μελλοντική ανάπτυξη. To learn more about Johnson Controls, go to johnsoncontrols.com.

2003: Σύντομα οι κατασκευαστές υιοθετούν την καινοτόμο τεχνολογία AGM

Η Johnson Controls είναι ο πρώτος στον κόσμο παροχέας μπαταριών με τεχνολογία AGM (Advanced Glass Mat) για τον αρχικό εξοπλισμό των κατασκευαστών οχημάτων πολυτελείας. Οι μπαταρίες AGM της VARTA® έχουν προστασία κατά της εκροής και δεν απαιτούν συντήρηση.

2003: Νέο επίπεδο απόδοσης για επαγγελματικά οχήματα

Λανσάρεται με μεγάλη επιτυχία η τεχνολογία αργύρου για μπαταρίες φορτηγών. Η μπαταρία VARTA® Promotive Silver είναι η ιδανική πηγή ενέργειας για επαγγελματικά οχήματα υψηλής απόδοσης – από πολυτελή υπεραστικά λεωφορεία μέχρι υπερσύγχρονα φορτηγά. Αυτό το προϊόν δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εξαιρετική απόδοση.

2006: Λανσάρισμα του VARTA® Dynamic Trio

Η Johnson Controls λανσάρει την πρωτοπόρο γκάμα μπαταριών SLI VARTA® Dynamic Trio. Οι επιλογές Silver, Blue και Black παρέχουν στα αυτοκίνητα την ενέργεια που αντιστοιχεί σε κάθε στάδιο της ηλικίας τους.

2007: Οι καινοτόμες μπαταρίες Start-Stop είναι ορόσημο

Σύντομα οι νέες μπαταρίες VARTA® Start-Stop κερδίζουν την εμπιστοσύνη των κατασκευαστών οχημάτων, όπως π.χ. της BMW και του Mini. Δεν θα περάσει πολύς καιρός και η VARTA® θα γίνει ο κορυφαίος προμηθευτής μπαταριών για οχήματα Start-Stop, υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα.

2008: Παρουσιάζεται η ξεχωριστή τεχνολογία μας PowerFrame®

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μας είναι η τεχνολογία πλέγματος της επόμενης γενιάς, η οποία είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η τεχνολογία αυτή παρέχει την ιδανική ροή ενέργειας, ασυναγώνιστη απόδοση και ασυμβίβαστη αξιοπιστία για οποιαδήποτε εφαρμογή.

2009: 3 σημαντικά βραβεία σε 1 έτος

Ο διεθνής όμιλος αγοραστών TEMOT International τίμησε την Johnson Controls με το βραβείο "Best Sales Marketing & After Sales Support Award 2009" ("Βραβείο Καλύτερο Μάρκετινγκ Πωλήσεων & Στήριξη του Πελάτη μετά την Πώληση 2009"), η VOLVO μας απένειμε το βραβείο "Truck Supplier Award 2009" ("Βραβείο Καλύτερος Προμηθευτής Φορτηγών 2009") και η General Motors EMEA στην Johnson Controls το "Supplier of the Year Award 2009“ ("Βραβείο Προμηθευτής της Χρονιάς 2009“).

2009: Οι κατασκευαστές οχημάτων Start-Stop εμπιστεύονται τις δοκιμασμένες μπαταρίες VARTA®

Αρχές του έτους, πάνω από 80% των οχημάτων Start-Stop είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες VARTA®.

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®


Sei un Professionista? Usa la nostra funzione di ricerca avanzata sul VARTA Partner Portal.

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους