Δύο έγχρωμες αφίσσες VARTA® από τη δεκαετία του '80 στ' αριστερά κι ένα αυτοκίνητο σε ασπρόμαυρη στα δεξιά

Η ιστορία της μάρκας VARTA® (1980-1999)

Οι μπαταρίες VARTA® σήμερα παρέχουν ανώτερη τεχνολογία, ισχυρή απόδοση και εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλο των κόσμο για πάνω από 100 χρόνια.

1983: Μπαταρίες Heavy Duty που δεν απαιτούν συντήρηση και μειώνουν το συνολικό κόστος της ιδιοκτησίας (TCO)

Η VARTA® λανσάρει τις μπαταρίες Heavy Duty με πλέγμα από κράμα ασβεστίου, οι οποίες δεν απαιτούν συντήρηση.

1986: Από την ελάχιστη στη μηδενική συντήρηση

Η VARTA® λανσάρει τις πρώτες στον κόσμο μπαταρίες εκκίνησης LF (liquifix) (δέσμευση του υγρού) με τεχνολογία δεσμευμένου ηλεκτρολύτη, οι οποίες δεν απαιτούν καμία απολύτως συντήρηση.

1987: Με καινοτόμο πλέγμα και μπαταρίες Grand Prix, η VARTA® δικτυώνεται

Μπαταρίες VARTA® Grand Prix που δεν απαιτούν συντήρηση και έχουν βελτιωμένη απόδοση ψυχρής εκκίνησης, χάρη στη νέα τεχνολογία πλέγματος και διαχωριστήρα.

1993: Δεκαπλάσια ανθεκτικότητα στις δονήσεις από ό,τι οι συνηθισμένες

Λανσάρονται οι μπαταρίες VARTA® Super Heavy Duty για φορτηγά με καινοτόμο στρώμα υαλο-υφάσματος, βελτιωμένη κυκλική αντοχή και απόδοση εκκίνησης. Είναι η ιδανική λύση για οχήματα εργοταξίου, αφού παρέχουν ακλόνητη ανθεκτικότητα στις δονήσεις.

1995: Η καλύτερη μπαταρία για αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης

Λανσάρεται στην Ευρώπη η τεχνολογία αργύρου για μπαταρίες αυτοκινήτων. Σύντομα την υιοθετούν οι κορυφαίοι κατασκευαστές. Η μπαταρία VARTA® Silver Dynamic είναι η ιδανική επιλογή για υψηλή απόδοση και για οχήματα με πολλούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας. Παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ασυναγώνιστη απόδοση και δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση.

1998: Βελτίωση των λειτουργιών

Για να αυξηθεί η αποδοτικότητα, όλα τα τμήματα φορητών μπαταριών της VARTA® συγχωνεύονται σε ένα. Η νέα θυγατρική ονομάζεται VARTA® Gerätebatterie GmbH. Με αυτή την κίνηση οι καινοτομίες φθάνουν στους πελάτες μας γρηγορότερα παρά ποτέ.

Αναζήτηση μπαταριών VARTA®


Sei un Professionista? Usa la nostra funzione di ricerca avanzata sul VARTA Partner Portal.

Εύρεση αντιπροσώπου VARTA®

Βρείτε άλλους Εμπόρους